Am Sonnenanger Königsleiten

Vijf bijzonder luxe chalets, pal aan de skiweide in het centrum van Königsleiten, in het Zweitwohngebiet, zonder verhuurverplichting. Topsegment. Nog slechts één chalet te koop.

Woonoppervlakte 225 m2
Vraagprijs € 2.150.000,--
Lees verder

Informatie Am Sonnenanger Königsleiten

Vul onderstaand formulier in en ontvang uw informatie.

In Königsleiten zijn vijf zeer luxe chalets gebouwd, waarvan er nog één te koop is. De ligging is subliem: midden in Königsleiten, aan de sleeplift en Eberharters Skiweide, op het zuiden georiënteerd, met een vrij uitzicht. Absolute ski-in-ski-out!

Nieuwbouw in Königsleiten is erg uitzonderlijk en bovendien liggen de chalets in het  Zweitwohngebiet, zonder verhuurverplichting, wat tegenwoordig vrijwel niet voorhanden is. 

De afwerking is van een absoluut topniveau. Door gebruikmaking van oud hout krijgen de chalets een geliefde authentieke uitstraling met veel allure.

Chalet E is nog te koop en bestaat uit drie woonlagen. Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. De middelste woonlaag is het woonniveau met o.a. een zonnige woonkamer met open haard, ingebouwde vaste eethoek en een luxe moderne keuken. Openslaande deuren naar het grote zuidwest terras. De benedenverdieping heeft een royale wellnessruimte, met sauna en whirlpool. Daarnaast heeft deze verdieping nog twee kamers, bijvoorbeeld te gebruiken als relax- of fitnessruimte.

Twee vaste parkeerplaatsen in de garage onder het project.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.