Beleef het pure Oostenrijk

Ongerepte natuur en een prachtig uitzicht op de imposante bergen van o.a. de Hohe Tauern en de Dachstein. U bevindt zich in het Salzburgerland, een prachtig stuk Oostenrijk en al jaren het werkgebied van Immo Consulting.

Ongerepte natuur en een prachtig uitzicht op de imposante bergen van o.a. de Hohe Tauern en de Dachstein. U bevindt zich in het Salzburgerland, een prachtig stuk Oostenrijk en al jaren het werkgebied van Immo Consulting.

Wintersport

In de wintermaanden verandert het berglandschap in een paradijs voor sneeuw- en winterpret. Gevorderden, beginners, snowboarders, carvers en liefhebbers van “Tiefschnee”: iedereen komt hier optimaal aan zijn trekken.

Ons aanbod ligt in of nabij bekende skigebieden:

  1. Zillertal-Arena met 143 km pisten in Zell am Ziller - Gerlos - Königsleiten - Gerlosplatte.
  2. Wildkogel, een heerlijk familieskigebied met 64 km pisten in Neukirchen en Bramberg. Highlight: de 15 kilometer lange Rodelbahn naar Bramberg!
  3. Kitzbühler Alpen met 148 km pisten in de regio Kitzbuhel

Wandelen voor groot en klein

Hohe Tauern is het grootste beschermde natuurgebied van Europa, waar u tot bepaalde binnenzones vrij kunt wandelen. Als u dieper het imponerende gebied in wandelt, nadert u zones waar u niet meer zonder gids mag komen. Voor de minder geoefende wandelaar, zoals kleine kinderen, rijden er taxibusjes naar hoog gelegen wandelroutes zoals naar de prachtig authentieke herberg Krimml Tauernhaus in het Achental. 

Voor alle leeftijden zijn er talrijke wandelroutes te vinden; van lieflijk kuieren door glooiende almweiden tot uitdagend klauteren over rotspaden.

Kinderen

Oostenrijk is een kindvriendelijk land. Bij de meeste restaurants is tegenwoordig wel een speeltuin of een kinderhoek te vinden.

Mocht u eens een dagje zonder uw lieve schatjes op pad willen, dan is er in Wald im Pinzgau zelfs het hele jaar kinderopvang. In de plaatselijke crèche bij Unterwurzacher kunt u ook op uurbasis afspreken.

Op de Wildkogel, in Neukirchen, is een héél gezellige kinderskischool met kinderopvang: "Kogel Mogel"

Zomeractiviteiten

Fietsen en biken

Voor de recreatieve fietsers zijn er talrijke fietsroutes, waaronder de Tauernradweg naar de stad Salzburg. De sportievere mountainbiker kan kiezen uit ontelbare tracks! Ook de elektrische fiets is erg in trek, zelfs als mountainbike, en te huur bij diverse lokale sportzaken.

Outdooractie

Oostenrijk wordt steeds populairder in de zomer, voor jong en oud! U vindt een keur aan outdooractie in de regio.

Bramberg heeft een paragliding club, met taxivluchten, vanaf de Wildkogel.

Een bezoek aan de Krimmler Watervallen mag zeker niet ontbreken!

Golf

U vindt een keur aan golfbanen in de buurt van ons aanbod tweede huizen in het Salzburgerland, zoals de Golfbaan van Mittersill, diverse banen in Zell am See en in Saalfelden.

Er is binnen 30 minuten van elk van onze projecten wel een golfbaan te vinden!

Voor meer informatie over de Oostenrijkse golfbanen, greenfees en reserveren, gaat u naar de website van Golf Alpin.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.