Referentieprojecten

Hieronder ziet u de projecten die sinds 1999 zijn opgeleverd aan onze tevreden klanten. Reis met ons mee terug in de tijd; te beginnen bij de meest recente opleveringen.

Hieronder ziet u de projecten die sinds 1999 zijn opgeleverd aan onze tevreden klanten. Reis met ons mee terug in de tijd; te beginnen bij de meest recente opleveringen.

Am Sonnenanger,  Königsleiten

Vijf riante chalets aan Eberharters Schiwiese in Königsleiten, Zweitwohngebiet, absolute Topsegment.

Chalet in Geisl, Bramberg

Schitterend royaal chalet in de wijk Geisl, boven Bramberg am Wildkogel gelegen. Prachtig samenspel tussen de geliefde authentieke bouwstijl en moderne elementen. Gebouwd door Holzbau Maier uit Bramberg.

Appartementen Wiesenhaus, Bramberg

Een kleinschalig appartementengebouw in het centrum van Bramberg, met drie woningen en op de begane grond een restaurant. Authentieke bouw, luxe afgewerkt, gebouwd door Holzbau Maier uit Bramberg. Woonoppervlakte ruim 100 m². 

Chalet Ascham, Neukirchen

Een kleinschalig chaletgebouw met vijf luxe royale appartementen. Bijzonder hoog afwerkingsniveau. Combinatie van klassieke en moderne materialen, wat garant staat voor een chique uitstraling. Woonoppervlakten van 88 tot ruim 200 m².

Naturdorf "Im grünen Stein", Bramberg am Wildkogel

12 individuele chalets met - wederom - bijzonder hoog afwerkingsniveau. Prachtig chaletproject van Holzbau Maier. Dit project is onderdeel van een grotere ontwikkeling aan de voet van de cabinelift de Smaragdbahn naar Ski Arena Wildkogel. Woonoppervlakten ca. 120-160 m².

Chalet op Geisl, Bramberg am Wildkogel

Een op persoonlijke wensen ontworpen royaal chalet op een ruim perceel in de wijk Geisl, boven Bramberg am Wildkogel. Drie verdiepingen met in totaal bijna 300 m² vloeroppervlak. Prachtig wijds uitzicht over het Pinzgaudal.

Duxeranger, Gerlosplatte/Hochkrimml

Vijf chalets met appartementen, gerealiseerd in meerdere bouwfasen nabij de skilift Duxeralmbahn in Hochkrimml, op de Gerlosplatte, in skigebied Zillertal Arena. Diverse appartementen, variërend van 2-kamer tot riante penthouses.

Filzsteinanger, Gerlosplatte/Hochkrimml

Twee gebouwen met elk ruime 4-kamer duplexappartementen. Pal aan de Filzsteinliften in Hochkrimml, Gerlosplatte, met directe opstap naar skigebied Zillertal Arena vanuit de achterdeur. Perfecte ski-in-ski-out op 1700 m. hoogte. Woonoppervlakten ca. 95 m².

Residenz Königsleiten

11 luxe appartementen, gebouwd met hoogwaardige materialen. Uniek vanwege de fraaie authentieke uitstraling en de fantastische centrale ligging aan de skiweide, midden in Königsleiten. Ski-in-ski-out. Residenz Königsleiten was bijzonder snel verkocht.

"Alpenchalet", Geisl - Bramberg am Wildkogel

Schitterend splitlevel chalet op een royaal perceel in Geisl, Bramberg am Wildkogel. Luxe afwerking met o.a. een prachtige wellnessruimte. Combinatie van authentieke materialen met een moderne uitstraling. Woonopp. 233 m², verdeeld over twee woningen.

Chalets Duxeralm, Gerlosplatte/Hochkrimml

13 chalets in de wijk Duxeralm, op de Gerlosplatte in Hochkrimml. Ski-in-ski-out, aan de skilift, midden in de Zillertal-Arena. Luxe en kwalitatief zeer hoogwaardige houtbouw. Traditionele uitstraling. Woonopp. van ca. 120 tot 180 m².

Appartementen Sonnenfeld, Neukirchen am Grossvenediger

13 terras-appartementen, nabij het centrum van Neukirchen am Grossvenediger, aan de Wildkogelbahn. Hedendaagse architectuur met gebruik van autentieke materialen. Gedeeltelijk houtbouw, grote raamparijen. Woonopp. van ca. 50 tot 135 m².

Alpin Chalets Schöneben, bouwfase 3, Wald im Pinzgau

Uitbreiding van Alpin Chalets Schöneben met meerdere chalets en maisonnettes in een modernere bouwstijl. In deze bouwfase is ook het moderne zwembad Kristallbad gerealiseerd. Als afwisseling zijn er twee woningen in een klassieke boerderijstijl gebouwd. Woonopp. ca. 100 tot 200 m².

Almhütten Silberleiten, Gerlosplatte/Hochkrimml

Chaletdorp in de wijk Silberleiten, op de Gerlosplatte in Hochkrimml. Ligging tegenover Königsleiten. Op 1700 m. hoogte, midden in de Zillertal Arena. Comfortabele vakantiewoningen. Woonopp. ca. 100 m².

Chalets Sportfläche, Königsleiten

9 massief houten chalets in Königsleiten, als uitbreiding op het succesvolle naastgelegen project Dorf im Dorf. Luxe en kwalitatief hoogwaardige houtbouw. Traditionele uitstraling. Woonopp. van ca. 100 tot 180 m²

Kirchfeld, Bramberg am Wildkogel

Een viertal massief houten chalets in het centrum van Bramberg. Luxe en kwalitatief zeer hoogwaardige houtbouw. Traditionele bouwstijl met een authentieke uitstraling. Woonopp. ca. 120 - 150 m².

Appartementen Alpina, Königsleiten

Hoewel Immo Consulting is gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten, bemiddelen wij regelmatig bij een wederverkoop, zoals bij enkele appartementen Alpina in het centrum van Königsleiten.

Alpin Chalets Schöneben, bouwfase 2, Wald im Pinzgau

De eerste uitbreiding van Alpin Chalets Schöneben. Er kwamen 8 vrijstaande chalets bij, in een authentieke Oostenrijkse uitstraling, waaronder de hiernaast afgebeelde riante woning in boerderijstijl. Woonopp. ca. 100 tot 200 m².

Moderne chaletbouw, Königsleiten

Twee ruime geschakelde chalets in Königsleiten. Weliswaar gebouwd van authentieke materialen, zoals massief hout, maar gestoken in een modern jasje. Hedendaagse architectuur, met grote raampartijen. Woonopp. ca. 160 m².

Diverse chalets Moorweg, Königsleiten

Gedurende enkele opeenvolgende jaren zijn er aan de Moorweg in Königsleiten diverse massief houten chalets gebouwd. Luxe en kwalitatief hoogwaardige houtbouw. Traditionele uitstraling. Woonopp. ca. 120 - 170 m².

Alpin Chalets Schöneben, Wald im Pinzgau

Alpin Chalets Schöneben is in 2002 kleinschalig begonnen: een lieflijke chaletwijk bestaande uit 13 woningen, met een eigen receptiegebouw en speeltuin. Authentieke, typisch Oostenrijkse uitstraling. Woonopp. ca. 100 tot 135 m².

Appartementen Am Dorfplatz, Königsleiten

Diverse compacte en praktisch ingedeelde 2- en 3-kamerappartementen in het centrum van Königsleiten. Comfortabele appartementen in een degelijk gebouw met alle noodzakelijke voorzieningen zoals parkeergarage, ski- en skischoenenruimte, wasruimte en privebergingen.

Ringsiedlung, Königsleiten

Aan en binnen een kleine ringweg is een kleine wijk met massief houten individuele chalets en twee-onder-een-kap woningen gebouwd. Luxe en kwalitatief hoogwaardige houtbouw. Traditionele uitstraling. Onder het project ligt een parkeergarage. Woonopp. ca. 100-140 m².

Geisl, Bramberg am Wildkogel

In de wijk Geisl, hoog boven Bramberg am Wildkogel, zijn diverse percelen bebouwd met klassieke, typisch Oostenrijkse woningen, hetzij als individueel chalet of opgedeeld in enkele appartementen.

Dorf im Dorf, Königsleiten

En hiermee is het allemaal begonnen! Dit eerste chaletproject van Immo Consulting in Königsleiten werd bovendien een bijzonder succesvol project en was de start van een jarenlange en vruchtbare samenwerking met onze opdrachtgever(s). Woonopp. ca. 120-140 m².

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.